Η Παραλία Κατερίνης είναι ένα θέρετρο με κοσμοπολίτικη ζωή, που βρίσκεται στο Θερμαϊκό κόλπο, στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Η όμορφη, χιλιόμετρα μεγάλη παραλία με ψιλή καθαρή άμμο και πεντακάθαρα ρηχά νερά έχει απονεμηθεί με την Γαλάζια Σημαία για πολλά χρόνια.

Το απαράμιλλο συνδυασμό βουνού και θάλασσας δίνει αυτή την περιοχή, η οποία καλείται επίσης Ολυμπιακή Ριβιέρα, την ομορφιά και τη μαγεία. Η χρυσή αμμουδιά της Παραλίας ελκύει στην περίοδο των διακοπών πολλές τουρίστες από κοντά και μακριά. Από εδώ έχετε μια φανταστική θέα στον θρυλικό βουνό των Θεών τον Ολύμπο και των Πιερίων.

Από την Παραλία μπορεί κανείς να κάνει πολλές εκδρομές, για παράδειγμα, στην 70 χλμ, μακρινή Θεσσαλονίκη (όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο) στις ανασκαφές του Δίον, στους πρόποδες του 2.917 μ. υψηλό Όλυμπο, οπού μπορεί να κάνει πεζοπορίες και αναρρίχηση στον Μύτικα, στον τάφο της Βεργίνας, τον μεγαλύτερο και ασύλητο μακεδονικό τάφο του βασιλέως Φιλίππου και στο Μουσείο της Βεργίνας, στο γραφικό χωριό Παλιό Ελατοχώρη και στο χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, μόλις  36 χλμ. από την Κατερίνη, όπου στην υπέροχη φύση οι 10 πίστες του είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ,  στα μοναστήρια των Μετεώρων σε περίπου 150 χλμ από την πόλη της Καλαμπάκας ή ένα διήμερο ταξίδι στους Δελφούς και την Αθήνα.

Είναι ένας προορισμός ιδανικός τόσο για οικογένειες όσο και για νέους και ένας προορισμός πάνω απ΄όλα οικονομικός με καταπληκτική σχέση ποιότητας – τιμής.

190 ξενοδοχεία και παρόμοιος αριθμός ενοικιαζόμενων δωματίων όλων των κατηγοριών, πολλά εστιατόρια και ταβέρνες, θαλάσσια σπορ, μια ποικιλόμορφη προσφορά αγοράς που δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη, ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις για να μην αναφέρουμε τα πολυάριθμα νυχτερινά κέντρα όλων των ειδών που εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή.

Ένας μοναδικός προορισμός στη Βόρεια Ελλάδα με εύκολη πρόσβαση: Η Παραλία είναι μόλις 8 χιλιόμετρα από την Κατερίνη, την πρωτεύουσα του νομού Πιερίας, και είναι εύκολα προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο Ε75 (έξοδος Κατερίνη ή αναχώρησης Κορινού), στην προκυμαία Ολυμπιακό Beach – Νέα Αγαθούπολη, αλλά και να φτάσει με τρένο (σταθμός Κατερίνης).

Από το Αεροδρόμιο Μακεδονία η Παραλία είναι μόνο περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά.

Όσο αφορά της προσφερόμενες υπηρεσίες από τα ξενοδοχεία της περιοχής, θα θάλαμε να σας προσκαλέσουμε να μας επισκεφτείτε και να δείτε από κοντά της δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός μας για την φιλοξένεια όλο το χρόνο.

Ειδικά για την off season περίοδο από τον Νοέμβριο μέχρι και το Μάρτιο υπάρχει δυνατότητα πλήθος δραστηριοτήτων για ηλικιωμένους ταξιδιώτες.

Είμαστε στην διάθεση σας να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση πακέτων  – ημερησίων εκδρομών & περιηγήσεων έτσι ώστε οι τουρίστες σας να λάβουν μια πλήρης γεύση της ζωής στην Βόρειο Ελλάδα η οποία έχει τις δικές της ομορφιές και την δική της κουλτούρα.

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε στην περιοχή μας, την όμορφη Παραλία Κατερίνης.