Το «Olympus Adrenaline & Nature Festival» πρόκειται να διεξαχθεί την άνοιξη του 2024 από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μέσω του Γραφείου Τουρισμού και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ).

Είναι μία ιδιαίτερη πολυθεματική γιορτή με υπαίθριες δράσεις και βιωματικές εμπειρίες. Μέσα από το φεστιβάλ θα αναδειχθεί η δυναμική των ενεργειών που γίνονται από φορείς και ιδιώτες στην Πιερία, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι οποίες παρέχουν στους επισκέπτες του νομού μια διαφορετική, αλλά πλούσια βιωματική εμπειρία τουρισμού.

Θα συμβάλει στην ανάδειξη των επιχειρήσεων της Πιερίας, των φορέων και των ομάδων τους και στην προώθηση όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων που μπορούν να λάβουν χώρα στην περιοχή, την ενημέρωση των επισκεπτών και την αύξηση της εισροής των τουριστών. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ αποβλέπουν παράλληλα και στην υποστήριξη των υπαρχουσών επιχειρήσεων αλλά και στην ενθάρρυνση νέων και στην προσέλκυση επενδύσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από τις ίδιες τις επιχειρήσεις και τους συλλόγους, να συνομιλήσουν με ειδικούς, να ζήσουν βιωματικές δραστηριότητες και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις με τοπικά προϊόντα και αγαθά βραβευμένα σε διεθνές επίπεδο